barça

Sopar d'equip del Barça abans del Mundial: qui l'ha pagat, qui no hi és i altres anècdotes

En un àpat pagat pel capità Sergio Busquets, els jugadors blaugrana s'han conjurat per guanyar els dos partits de Lliga previs a l'aturada

Redacció Esport3Actualitzat

Els jugadors, el cos tècnic i la resta del personal que treballa al voltant del primer equip masculí del FC Barcelona sopen aquest dimecres en una masia de Sant Quirze del Vallès, lloc habitual dels àpats culers. Tots van ser convocats per Xavi Hernández amb l'objectiu de celebrar l'últim sopar d'equip previ a les vacances, ja programades, amb motiu de Qatar 2022. 

La trobada ha servit perquè els jugadors blaugrana cicatritzin la ferida de la recent eliminació a la Champions i es conjurin per guanyar els dos partits de Lliga (dissabte l'Almeria al Camp Nou i dimarts dia 8, la visita a El Sadar) que queden abans de la dispersió que suposaran les convocatòries mundialistes. El missatge ha estat "anem a totes". L'única absència ha estat l'ivorià Franck Kessie, que aquesta tarda de dimecres ha confirmat la lesió al bíceps femoral que ha portat de la República Txeca.

Entre les anècdotes de la nit, les maniobres d'aparcament de Memphis o la desorientació d'Ansu Fati. El davanter s'ha equivocat de pàrquing i l'han hagut d'anar a buscar perquè pogués començar el primer plat amb els companys.

Dos dels capitans, grans protagonistes

El primer capità, Sergio Busquets, ha pagat el sopar. Abans de serure a taula, però, els capitans han arribat tots junts amb l'excepció de Gerard Piqué, a qui se l'ha vist uns minuts més tard. El cert, però, és que l'endemà hem conegut que per al segon capità, Gerard Piqué, també va ser una nit important. Va preferir no anunciar a la plantilla les seves intencions immediates per evitar la més petita filtració, però estava vivint el seu últim sopar d'equip. Penja les botes als 35 anys.

Els capitans, arribant a la Masia en companyia de Pedri
Els capitans, arribant a la Masia en companyia de Pedri (CCMA)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut