Lliga de Campions

Sonny Anderson, sobre l'eliminatòria entre l'Olympique de Lió i el Barça: "Tinc el cor dividit"

El brasiler va vestir la samarreta dels dos rivals que s'enfronten aquesta nit als vuitens de final de la Champions

Actualitzat

Va jugar a l'Olympique de Lió i també ho va fer al Barça. Sonny Anderson, davant del duel d'aquesta nit que enfrontarà els seus dos exequips en els vuitens de final de la Champions, admet que voldria que passessin l'eliminatòria tots dos en una entrevista a Esport3:

"M'agradaria que passés el Lió però també m'agradaria que guanyés la Champions el Barça. Tinc el cor dividit. El Barça té molta més qualitat. Ho veig complicat pel Lió. Crec que poden aconseguir un resultat positiu a casa perquè sempre marquen gols. Crec que marcaran contra el Barça."

 

A l'hora d'analitzar amb detall l'Olympique de Lió, Sonny Anderson veu que el conjunt francès està en una dinàmica molt dolça que pot aportar una confiança vital a l'hora d'enfrontar-se als blaugranes:

"Estan en un gran moment. Han trobat en Moussa Dembélé el davanter que buscaven i Fekir s'ha retrobat amb un gran ritme de joc i a darrere Mendy té molta qualitat, defensa molt bé. El que els falta és la cultura tàctica. Quan jugues contra el Barça ho has de fer tot perfecte i això és complicat. Crec que potser canvien el sistema per jugar al contracop."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut