Lliga de Campions

Solskjaer: "El record del PSG ajudarà els jugadors i l'equip i sabem que podem remuntar"

El tècnic noruec del Manchester United assegura que el seu equip està preparat per resistir un partit exigent al Camp Nou i que el record de l'eliminatòria contra el PSG els pot ajudar a remuntar el 0-1 advers de l'anada a Old Trafford

Actualitzat

L'entrenador del Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, ha assegurat que el seu equip està preparat per resistir un partit exigent al Camp Nou i que el record de l'eliminatòria contra el PSG els pot ajudar a remuntar el 0-1 advers de l'anada a Old Trafford.

"El record del PSG ajudarà els jugadors i l'equip, sabem que podem capgirar les coses. El Camp Nou serà complicat, però estem a un gol i no fa tant de l'eliminatòria davant del PSG. Estem en forma, cada vegada millor, podem resistir un partit llarg, però sempre buscant el gol. Necessitem crear ocasions i que ells no en fabriquin gaires. Estem a un gol, tenim temps".

El tècnic noruec ha explicat que hauran d'estar molt concentrats i no deixar el control de la pilota al Barça si no volen patir com a l'anada.

"Hem d'intentar tenir també la pilota perquè, si és un 80 per cent per a ells, patirem molt, no li pots donar la pilota a Messi i Suárez perquè arribarien molt. Serà un esforç colossal, el Barça és el millor dels últims anys, però hem d'estar concentrats perquè Busquets no torni a trobar Messi com en el gol de l'anada".

Per últim, Solskjaer ha tornat a recordar com va viure la final de la Champions del 1999 al Camp Nou, on va marcar el gol que li va donar el títol als "red devils" contra el Bayern de Munic.

"Són moltes emocions per a mi, aquella final de 1999 va ser l'única vegada que vaig jugar aquí, vaig venir un cop amb el meu fill a veure un clàssic el 2016 i ens vam asseure allà dalt, a la grada. És especial per a mi, però estic centrat en aquest partit."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut