Futbol

Solari no se'n surt i ja té el Reial Madrid a 10 punts del Barça

El tècnic argentí va començar amb molta empenta, però amb el pas del temps ha anat perdent força

Sebas Guim / MadridActualitzat

L'arribada de Santiago Solari a la banqueta del Reial Madrid com a substitut de Julen Lopetegui no està donant els resultats que s'esperaven. Després d'un inici prometedor, la derrota contra la Reial Societat deixa els blancs a 10 punts del Barça a la Lliga.

Encara no fa ni tres mesos des que va dirigir el seu primer entrenament. Solari va començar amb molta empenta, però amb el pas del temps ha anat perdent força. Després dels còmodes triomfs inicials, a Eibar van viure un bany de realitat, amb un 3-0 que, a més, va suposar la sentència d'Isco Alarcón. El talentós migcampista andalús només ha estat titular en dos partits intranscendents, tot i que amb l'any nou semblava que la situació havia de millorar.

Tant a Vila-real com ahir, ha seguit els partits des de la banqueta i només ha sortit en el tram final. Els blancs segueixen trobant a faltar Cristiano. 26 gols en 18 partits de Lliga suposen una xifra molt preocupant que, unida al pèssim estat de forma de Marcelo, han generat una segona crisi que ningú s'esperava.

A tota aquesta mala maror, s'hi afegeix la situació de Gareth Bale, que està lesionat i cada vegada amb menys implicació en la plantilla. El gal·lès va abandonar el Bernabéu abans que acabés el partit contra la Reial Societat.

Toni Kroos, de dos a tres setmanes de baixa

El migcampista alemany del Reial Madrid Toni Kroos, té un trencament de grau II a l'adductor esquerre que es va produir en el transcurs del partit disputat diumenge davant la Reial Societat. El temps estimat de recuperació per a aquest tipus de lesió muscular és de dues a tres setmanes de baixa, de manera que el migcampista alemany es pot perdre els partits de Lliga contra el Betis i el Sevilla, i l'eliminatòria dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Leganés. Kroos s'afegeix a la nombrosa llista de lesionats al Reial Madrid, que ja compta amb Mariano, Gareth Bale, Marco Asensio i Marcos Llorente.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut