Copa del Rei

Solari: "Hem d'estar més concentrats i ser més contundents"

El tècnic argentí evita fer autocrítica del mal moment del seu equip abans d'afrontar els vuitens de la Copa contra el Leganés i admet que no entén el funcionament del VAR

Sebas Guim / MadridActualitzat

El Reial Madrid està encara colpejat per la derrota en l'últim partit de Lliga al Bernabéu. L'equip de Santiago Solari tornarà a jugar davant del seu públic en el duel madrileny contra el Leganés. L'equip blanc s'ha entrenat aquest dimarts al matí amb la novetat de l'últim fitxatge, el jove Brahim Díaz. Solari està convençut que l'equip està recuperat anímicament de la derrota i reconeix que cal millorar alguns aspectes.

La plantilla i el cos tècnic volen aprofitar la Copa per intentar sortir de la crisi en què es troben. La recepta per aconseguir-ho, a priori, és senzilla per al tècnic argentí, que no ha volgut fer autocrítica del mal moment del seu equip.

"Hem d'estar més concentrats en els inicis de partit i ser més contundents per aprofitar les ocasions que generem."

Una contundència similar és la que ha utilitzat per referir-se a la fugida de Gareth Bale del Bernabéu, diumenge passat, mentre l'equip seguia jugant el partit contra la Reial Societat.

"Aquestes són coses que solucionem en la intimitat".

També va ser privada la trucada de Florentino Pérez al president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, per fer-li una consulta sobre l'ús del VAR. La jugada de Vinicius segueix aixecant polseguera a Madrid.

"A mi em passa de vegades com a espectador, que no entenc el funcionament, però em sembla que l'estan introduint i tindrà un temps de perfeccionament. Però no són queixes, és defensar-se, que és un dret legítim."

La trista trajectòria de l'equip ha anat acompanyada d'una caiguda notable en el nombre d'espectadors que van al Santiago Bernabéu. Diumenge passat, contra la Reial Societat, no van ser més de 53.000 aficionats, una xifra que previsiblement caurà una mica més en el partit d'aquest dimecres contra el Leganés.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut