Una imatge dels seguidors del Sabadell desplaçats ahir a l'estadi Johan Cruyff (@CESabadell)
Futbol

Socis del Sabadell denuncien el Barça pels problemes als accessos del Johan

La primera denúncia va dirigida al Canal Ètic del club barcelonista i, la segona, a l'Agència Catalana de Consum

Redacció Esport3Actualitzat

Un grup de socis del CE Sabadell han presentat dues denúncies al FC Barcelona pels fets que van passar el 7 de maig a l'exterior de l'estadi Johan Cruyff durant els moments previs al partit que l'equip arlequinat va jugar contra el Barça B.

Aficionats del Sabadell van queixar-se a través de les xarxes que no se'ls havia permès l'entrada al camp per no disposar d'entrada del sector visitant i anar vestits amb indumentària del club vallesà, malgrat que havien adquirit les entrades a través de la web oficial del FC Barcelona "sense cap mena de restricció".

Ho van exemplificar amb vídeos com aquest de Fèlix Colomer (@felixcolomer) :

Segons llegim al Diari de Sabadell, la primera denúncia va dirigida al Canal Ètic del club barcelonista i la segona a l'Agència Catalana de Consum. Finalment, els denunciants lamenten no haver rebut el suport del club vallesà malgrat tenir coneixement del cas.

El pla del Sabadell per tornar a Primera el 2028

El president del Centre d'Esports, Esteve Calzada, va reconèixer aquest dilluns que a hores d'ara el club no té la capacitat econòmica per presentar un projecte competitiu per a la temporada que ve, però busca nous inversors per a un pla que planteja l'ascens a Primera en el termini de cinc anys.

Anar al contingut