Barça

"Confio que Messi pugui tornar": el pare de l'argentí el situa més a prop del Barça

Reunió de Jorge Messi amb Joan Laporta per tractar el retorn del jugador

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Messi, pare de Leo Messi, confirma la inteció del jugador de tornar a Barcelona i confia en en seu retorn. S'ha reunit amb el president del Barça, Joan Laporta, al seu domicili particular i ha traslladat les ganes del jugador de tornar a vestir de blaugrana. Això, malgrat que sobre la taula hi té algunes ofertes astronòmiques, entre les quals la de l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita, que el podrien fer canviar d'opinió.

La trobada entre Jorge Messi i Joan Laporta ha obert una escletxa en el possible retorn del jugador a can Barça. El club està pendent de rebre l'OK de la Lliga al pla de viabilitat econòmica, però aquesta reunió faria entendre que el club dona per fet que la reposta serà positiva.

Les imatges del pare de Messi entrant a casa del president del Barça per abordar la possible tornada del jugador argentí són del periodista Toni Juanmartí.

La trobada ha durat només quaranta minuts i en sortir Jorge Messi ha assegurat que la voluntat del seu fill és jugar al Barça.

"Hem parlat però res concret. L'hi encantaria"

"Per suposat que m'agradaria. La prioritat de Leo és tornar a Barcelona"

"La decisió és a prop. Però hem de parlar un piló de coses. Confio que pugui tornar"

Amb el futur del millor jugador del món obert les últimes setmanes, aquesta trobada ha fet aixecar els rumors sobre un possible gir de guió en el seu futur.


Segons ha informat Jijantes, Laporta i Jorge Messi han trucat personalment a la Lliga de Futbol Professional per informar-se sobre el vistiplau o no del pla de viabilitat que ha presentat l'entitat barcelonista. El retorn de l'argentí depèn del sí a aquest pla econòmic de la Lliga que, de manera oficial, encara no ha estat aprovat.

La voluntat de l'argentí, doncs, és clara. Tornar al Camp Nou. Però la pressió que li arriba des de l'Aràbia Saudita també és gran. Sobre la taula, una oferta de 400 milions d'euros i els mitjans àrabs donant per fet que Messi jugarà al seu país. El desenllaç de la història és imminent.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut