El Barça Lassa conquereix la seva sisena Copa del Rei de futbol sala

El Barça Lassa ha conquerit aquest dissabte el seu sisè títol de la Copa del Rei de futbol sala després de guanyar, en la desena edició del torneig, el Jaén Paraiso Interior per 5-2 a la final disputada al Quijote Arena de Ciutat Real

Xavi LorenteActualitzat

Inici elèctric de partit amb ocasió en el primer minut del Jaén, un xut de Rafa López que ha desviat Dídac Plana. La resposta del Barça no s'ha fet esperar: Sergio Lozano, a la sortida d'un córner, i Marcénio en un contraatac, han tingut el primer gol de la final a tocar en el minut 2.

En el minut 9, Carlitos ha obert el marcador en una falta molt ben trenada pels andalusos. Els blaugranes s'han bloquejat en atac. Jordi Campoy ha recuperat una pilota i ha definit amb una vaselina el 0 a 2 quan faltaven 4 minuts per al descans.
Ferrao ha xutat al pal en el minut 18 en la millor ocasió catalana. Carlitos ha pogut fer el tercer en una altra jugada a pilota parada calcada a la del primer gol.

Un Barcelona frenètic en atac en els dos últims minuts no ha pogut batre Espíndola.

Els blaugranes han retallat diferències als 4 minuts de la represa gràcies a una jugada de tiralínies que ha rematat Boys en el segon pal, i ha completat l'assistència de Dyego.

El Barça ha obtingut la possessió de la pilota (64%-36%) i ha posat setge a la porteria del Jaén. En el minut 12 d'aquesta segona part, Dyego ha marxat de dos rivals per la banda esquerra i ha centrat perquè Ferrao rematés i empatés el partit a 2.

Sergio Lozano no ha pogut transformar per dues vegades un llançament des dels 10 metres en l'últim minut de partit.

Quan semblava que el partit arribava empatat al minut 40, una genialitat de Ferrao en forma de cop d'esperó a 20'' del final ha avançat els blaugranes en el marcador.

Marcénio, de cap i des de mitja pista, ha certificat la sisena Copa del Rei quan faltaven 6". Aldolfo ha fet el 5 a 2 definitiu pràcticament amb el rellotge a 0.