Tenis

Sis tenistes espanyols, als vuitens de final de l'Open dels EUA per primer cop en la història

L'Open de tenis dels Estats Units tindrà un semifinalista espanyol. Sortirà dels enfrontaments entre Nadal, Feli López, David Ferrer i Verdasco. A més, el que aconsegueixi sobreviure fins a semis ja sap que no s'haurà d'enfrontar amb Andy Murray, que, contra pronòstic, ha caigut aquesta matinada. El pupil del català Àlex Corretja ha estat eliminat pel suís Stanislas Wawrinka. Tots dos amb molèsties físiques, han tingut problemes per acabar el partit. Sí que podrien jugar contra Tommy Robredo que, com Albert Montañés, està traient molt profit de les lesions dels rivals.

Actualitzat
Sis espanyols als vuitens de final de l'Open dels Estats Units, la mateixa xifra que l'any 98 al Roland Garros i, a més, ara amb la seguretat que un serà semifinalista a la part alta del quadre. Rafa Nadal, el número 1 del món, ha jugat el millor partit de la setmana davant el francès Gilles Simon, a qui ha superat en tres sets. Per consolar-lo, Nadal deia que podrà tornar abans a casa, ara que acaba de ser pare.

Nadal jugarà els vuitens amb Feliciano López i qui guanyi dels dos s'enfrontarà al vencedor del duel entre Fernando Verdasco i David Ferrer, que han deixat fora Nalbandian i Gimeno-Traver.

Ha quedat eliminat Nicolás Almagro, que ha caigut en tres sets davant del nord-americà Sam Querrey. Tommy Robredo, en canvi, podrà fer la revenja del partit que va perdre el 2006, també a vuitens, amb el rus Mikhaïl Iujni. Hi arriba després de quedar-se, per segon partit consecutiu, sense contrincant. Llodra s'ha lesionat al coll. I com a sorpresa, l'eliminació de l'escocès Andy Murray, amb molèsties al quadríceps i al colze; i el suís Wawrinka, a les cames. La gran amenaça dels tenistes espanyols és el que ha fet pitjor les traves físiques durant els 4 sets.

I en el quadre femení, la campiona de Roland Garros jugant al seu aire i fent tota mena de cops. Francesca Schiavone ha fet un 6-3 i 6-0 a la russa Pavliutxenkova, 22 del món, gairebé sense despentinar-se.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut