Jacques Brunel, seleccionador francès de rugbi (Reuters)
Rugbi

Sis jugadors de la selecció francesa de rugbi, exclosos per sortir de festa a Edimburg després d'una derrota

El seleccionador Jacques Brunel ha deixat fora de la convocatòria Rémi Lamerat, Arthur Iturria, Anthony Belleau, Louis Picamoles, Jonathan Danty i Teddy Thomas per comportament inapropiat

Actualitzat

El seleccionador francès de rugbi, Jacques Brunel, ha exclòs de la llista d'internacionals sis jugadors que van sortir de festa a Edimburg diumenge passat després que el seu equip perdés contra Escòcia en el Torneig de les Sis Nacions (32-26).
   
La decisió es produeix després que els esportistes van ser interrogats per la policia escocesa com a testimonis d'un presumpte delicte que, finalment, no s'havia produït. Però aquest interrogatori, que va endarrerir dues hores la sortida de la selecció francesa d'Edimburg, va posar al descobert que alguns internacionals havien sortit de festa, cosa que va provocar un gran malestar a instàncies federatives i entre els aficionats, que ho van mostrar a través de les xarxes socials.

França encadena una llarga ratxa de derrotes en rugbi i el partit contra Itàlia del pròxim dia 23, teòricament el rival més feble del Sis Nacions, es presenta com a crucial per remuntar el vol.   

El seleccionador ha deixat fora de la llista contra els italians cinc dels sis jugadors interrogats, Rémi Lamerat, Arthur Iturria, Anthony Belleau, Louis Picamoles i Jonathan Danty, però també l'ala Teddy Thomas, que ha aconseguit tres assajos en els dos primers partits de França en el torneig. El motiu de l'exclusió és "el seu comportament inapropiat" ja que "no van respectar l'estatus de jugador internacional i els deures que d'això es desprenen".

Anar al contingut