El blaugrana Aleix Gómez, una de les novetats de la llista de convocats de Jordi Ribera (@balonmanoASOBAL)
Handbol

Sis catalans, a la primera llista de 19 jugadors de la selecció espanyola per al mundial

Els convocats per Jordi Ribera són Viran Morros (PSG), Ferran Solé (Tolosa), Joan Cañellas (Pick Szeged), Aitor Ariño i Aleix Gómez (Barça Lassa) i Adrià Figueras (Fraikin Granollers)

Actualitzat

Jordi Ribera, seleccionador espanyol d'handbol, ha inclòs sis catalans en la preselecció de 19 jugadors de cara al mundial de Dinamarca i Alemanya, que es disputarà del 10 al 27 de gener del 2019. Els convocats són Viran Morros (PSG), Ferran Solé (Tolosa), Joan Cañellas (Pick Szeged), Aitor Ariño i Aleix Gómez (Barça Lassa) i Adrià Figueras (Fraikin Granollers).

En aquesta primera llista també hi són dos jugadors més del Barça, el porter Gonzalo Pérez de Vargas i el central Raúl Entrerríos, en una convocatòria amb només set integrants de la Lliga Asobal.

Completen la convocatòria Rodrigo Corrales (PSG), Ángel Fernández, Julen Aginagalde, Álex Dujshebaev i Dani Dujshebaev (PGE Vive Kielce), Eduardo Gurbindo (HBC Nantes), Gedeón Guardiola (Rhein Neckar Löwen), Iosu Guño (Pays d'Aix Université Club), Dani Sarmiento (Saint-Raphäel Var Handball), Sergey Hernández (BM Logronyo La Rioja) i Abel Serdio (Atlètic Valladolid).

Els Hispanos es concentraran a Almeria del 26 al 30 de desembre per fer una primera setmana de treball que culminarà a Palència (3-5 de gener) on sortirà la llista definitiva per viatjar a Munic, seu d'Espanya a la primera ronda del Mundial.

Anar al contingut