Revés d'Alcaraz contra Sinner a les semifinals de Pequín
Revés d'Alcaraz contra Sinner a les semifinals de Pequín (EFE)
Tenis

Sinner sap com aturar Alcaraz, que es queda sense final a Pequín

L'italià l'ha vençut per 7-6 i 6-1 i s'enfrontarà a Medvédev a la final

Redació Esport3Actualitzat

Djokovic no és l'única bèstia negra d'Alcaraz. Jannik Sinner s'ha guanyat el dret de ser també a la llista. L'italià i el murcià s'han enfrontat set vegades i en quatre la victòria s'ha decantat per l'actual número 7 del món. La seva joventut, 22 i 20 anys respectivament, promet grans enfrontaments entre la nova generació del tenis mundial.

I aquest últim ha caigut de la banda de l'italià. Sinner s'ha imposat en una hora i 54 minuts per 7-6 i 6-1 i ha aconseguit així l'accés a l'ATP 500 de Pequín. I això que Alcaraz ha començat trencant servei, però s'ha acabat enfonsant quan ha perdut el primer set. El transalpí, en canvi, ha anat apujant el nivell exponencialment i el murcià no ha sabut neutralitzar el seu gran joc.

Sinner ha demostrat saber com jugar contra el murcià: buscant-li sempre el revés, evitant el seu cop de dreta i aprofitant les oportunitats, com les dues boles de break del quart joc del primer set. I al tie break, l'italià ha estat més consistent.

La bona inèrcia l'ha portat a escombrar Alcaraz per 6-1 al segon set per plantar-se a la seva cinquena final de la temporada. Dimecres s'enfrontarà al rus Daniïl Medvédev, número 3 del món.

Anar al contingut