Simone Biles ha comès aquesta errada en la final de la barra d'equilibris (Reuters)
Jocs Olímpics

Simone Biles no aconsegueix el quart or a Rio en cometre una errada a la final de la barra d'equilibris

La gimnasta nord-americana s'ha hagut de conformar amb la medalla de bronze amb una puntuació de 14,733, darrere de l'holandesa Sanne Wevers, or amb 15,466, i la seva compatriota Lauren Hernández, plata amb 15,333 punts

Actualitzat

La gimnasta nord-americana Simone Biles ha demostrat als Jocs Olímpics de Rio que no és invencible i només ha pogut ser tercera a la final de la barra d'equililbris. Biles, que optava a conquerir la seva quarta medalla d'or en aquests Jocs, s'ha hagut de conformar amb el bronze després de cometre una errada durant el seu exercici que l'ha fet baixar del primer calaix del podi.

L'holandesa Sanne Wevers, subcampiona mundial en aquest aparell, no ha desaprofitat l'oportunitat d'or per proclamar-se campiona olímpica amb una puntuació final de 15,466. Wevers ha estat acompanyada al podi final per les nord-americanes Lauren Hernández, plata amb 15,333 punts, i Biles, bronze amb 14,733.

Petrounias, or en la final d'anelles

El més destacat de la jornada ha estat l'exercici del grec Eletheriios Petrounias en la final d'anelles, que li ha valgut la medalla d'or. Petrounias, campió del món de l'especialitat, accedia a la final amb la segona millor puntuació, però ha estat molt superior al brasiler Arthur Zanetti, que defensava el títol i ha acabat segon, i al rus Denis Abliazin, que ha estat tercer. Petrounias s'ha convertit en el tercer gimnasta grec que guanya l'or olímpic en anelles.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut