Biles
Simone Biles encapçala una demanada contra el Comitè Olímpic dels Estats Units
Esports

Simone Biles i 140 esportistes demanden per abús sexual el Comitè Olímpic dels Estats Units

A través dels seus advocats, les atletes reclamen el testimoni dels directius i exdirectius del màxim organisme olímpic en el cas de Larry Nassar

Redacció Esport3Actualitzat

Simone Biles, l'esportista més guardonada del món en la seva especialitat, ha presentat, al costat de 140 esportistes més, una demanda per abús sexual contra el Comitè Olímpic i Paralímpic dels Estat Units (USOPC). Els advocats de Biles, Madison Kocian, Aly Raisman, McKayla Maroney, Kyla Ross, Jordyn Wieber, Jamie Dantzscher i els de 140 víctimes d'agressió sexual del metge de l'equip nacional, Larry Nassar, han presentat una moció per demanar el testimoni de directius i exdirectius del Comitè Olímpic dels Estats Units. 

Simone Biles ha inscrit el seu nom per primera vegada en una demanda que l'obligarà a presentar-se davant dels tribunals de justícia. El gener del 2018, Biles va fer la seva primera declaració, a Twitter, on revelava que Larry Nassar l'havia agredit sexualment. Qui va ser metge de l'equip nacional de gimnàstica ja va ser condemnat i està complint una pena de 175 anys de presó.

La moció que s'ha presentat pretén aconseguir el testimoni de l'actual presidenta de l'USOPC, Susanne Lyons; l'exCEO de l'organització, Scott Blackmun, i l'excap de rendiment esportiu, Alan Ashley. 

El passat mes de febrer, els advocats del Comitè Olímpic van fer una oferta de 215 milions de dòlars que les 140 víctimes van refusar perquè s'eximia de fer declaracions judicials a tots els directius i exdirectius de l'USOPC.
 

ARXIVAT A:
Simone Biles
Anar al contingut