JOCS OLÍMPICS

Simone Biles guanya la medalla de bronze en barra d'equilibris

La nord-americana ha tornat a la competició amb una medalla després d'uns dies lluitant per sentir-se millor mentalment

Actualitzat

La gimnasta Simone Biles ha guanyat la medalla de bronze en l'exercici de barra d'equilibris dels Jocs Olímpics de Tòquio. La nord-americana ha tingut una puntuació de 14.000 per darrere de les xineses ChenChen Guan amb 14.633 i Xijing Tang amb 14.233.

Biles ha representat l'equip estatunidenc juntament amb Sunisa Lee, que va rellevar recentment Biles com a campiona olímpica del concurs complet. Durant tota la matinal ha exhibit el seu somriure i ha tornat l'alegria a l'Ariake Gymnastic Center.

 

Simone Biles, guanyadora de quatre ors olímpics a Rio 2016, havia causat sensació als Jocs de Tòquio en retirar-se en plena competició d'equips adduint un bloqueig mental. Des d'aleshores, havia renunciat a participar en les competicions per disciplines en no sentir-se recuperada.

Simone Biles durant l'exercici de barra d'equilibris

 

L'equip de gimnàstica dels Estats Units ha celebrat el retorn de Simone Biles, que ha exhibit un gran somriure alliberador després de completar la prova de la barra fixa. Biles ja té 7 medalles olímpiques i 25 medalles en tota a la seva carrera.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut