Serena Williams celebrant la classificació per a la final (REUTERS)
Tenis

Simona Halep i Serena Williams lluitaran pel títol de Wimbledon

Una lluita entre dos exnúmero u del món, la romanesa Simona Halep i la nord-americana Serena Williams, que es trobaran aquest dissabte per definir la campiona de Wimbledon i on Willams espera igualar el rècord de 24 títols que fins ara té en solitari l'australiana Margaret Court. Aquest serà el dotzè enfrontament entre Halep de 27 anys i Serena de gairebé 38, dominat per la nord-americana per 9-2

Actualitzat

Serena Williams ha definit la final de Wimbledon al vèncer la txeca Barbora Strycova en 59 minuts per 6-1 i  6-2: "És un resultat molt bo especialment després del meu any", fent referència a la mancança de títols guanyats aquest any.

 

Simona Help es classifica per la final al vèncer Elina Svitolina

La romanesa Simona Halep ha vençut la ucraïnesa Elina Svitolina per 6-1 i 6-3 i ha aconseguit per primera vegada en la seva carrera arribar a la final del torneig de Wimbledon.

Victòria simple de 73 minuts que ha col·locat la jugadora de Constanta en la seva cinquena final d'un Grand Slam, després de guanyar la de Roland Garros el 2018, on també va lluitar el 2017 i  2014 pel títol, i perdre l'Open d'Austràlia l'any següent. Per tancar el cercle, només li falta la del US Open.

Després d'intentar vuit vegades arribar a la final de l'All England, ha trobat la confiança necessària sobre l'herba, ha pogut superar els obstacles d'aquestes dues setmanes i ha aconseguit així el nivell que buscava en el camí pel 19è títol de la seva carrera.

 

Anar al contingut