(REUTERS)
Ciclisme

Simon Yates guanya la quinzena etapa del Tour i Alaphilippe conserva el mallot groc

El britànic Simon Yates s'ha emportat aquest diumenge la seva segona etapa d'aquest Tour de França, on Alaphilippe continua sent el protagonista tot i perdre temps amb el seus perseguidors

Actualitzat

Yates, el ciclista del Mitchelton i guanyador de la passada Volta, es va imposar dijous passat a Banhèras de Bigòrra a la primera etapa dels Pirineus i ha repetit aquest diumenge en la darrera d'aquestes muntanyes, amb tres ports de primera i 185 quilòmetres.

 

El francès Thibaut Pinot, guanyador ahir al cim del Tourmalet, ha arribat segon i ha pujat dues posicions a la general, situant-se quart a 1.5 d'Alaphilippe. El ciclista del Movistar Mikel Landa ha fet un llarg atac al darrer port de la jornada entrant igual que Pinot i pujant de l'onzena posició a la setena, i ara se situa a 4.44 del líder.

El britànic Geraint Thomas s'ha deixat gairebé un minut amb Pinot i manté la segona plaça de la general a 1.35 del líder, mentre que Steven Kruijswijk conserva la tercera plaça a 1,47. El colombià Egan Bernal, cinquè a meta a 18 segons de Pinot, és ara cinquè a la general a 2.02 d'Alaphilipppe.

 

Anar al contingut