Simeone dona indicacions en un entrenament de l'Atlètic de Madrid
Futbol

Simeone:"Guanyar al Camp Nou? Sempre hi ha una primera vegada en la vida, per a tot"

El tècnic de l'Atlètic de Madrid apel·la a la força mental per superar el Barça, aquest dissabte, en un duel que marcarà el desenllaç de la Lliga. L'argentí ha visitat 13 vegades l'estadi blaugrana i mai, encara, hi ha aconseguit guanyar

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic s'hi juga la vida, com el Barça. Però de moment és el líder de la Lliga. Simeone ho sap i intenta mantenir-se ferm en les seves conviccions. Tot i que només falten quatre jornades per al final del campionat, el partit a partit (el gran lema de l'argentí) continua sent innegociable. També ho és l'entrega que espera dels seus futbolistes. A ells els intenta motivar tocant-los la fibra. El fet que Simeone no hagi aconseguit mai guanyar al Camp Nou des que és entrenador tampoc el preocupa gaire.

"Sempre hi ha una primera vegada en la vida, per a tot. Sempre."

Simeone ha dirigit el seu equip al Camp Nou en 13 ocasions i només n'ha pogut arrencar 6 empats. La resta, tot derrotes. El tècnic blanc-i-vermell valora la feina que ha fet el seu col·lega Ronald Koeman i que li ha permès tornar-se a enganxar al campionat.

"Ens enfrontem amb un equip que ha fet una molt bona segona volta i ha recuperat molts punts, amb una gran feina del seu entrenador. Intentarem conduir el partit cap allà on puguem fer-los mal."

Luis Suárez, de company a rival (@atleti)

Per a aquest dissabte té tots els jugadors de la plantilla a la seva disposició. L'alineació la té clara. Tot apunta que Kondogbia reforçarà el mig del camp. Els únics dubtes són a l'eix de la defensa, entre José María Giménez, que surt d'una lesió, i Felipe. A la davantera no hi faltaran ni Luis Suárez ni Marcos Llorente, la gran referència ofensiva que els va conduir al liderat.

"La temporada que han fet parla per ells mateixos. Són dos jugadors molt importants. El primer, amb una gran història, s'ha reivindicat tant com esperàvem, i Llorente ha fet la millor temporada de la seva carrera."

L'any 2014, l'Atlètic va guanyar la Lliga amb un empat al Camp Nou. Una fita històrica que Simeone no vol prendre com a referència de cara al duel d'aquest dissabte.

"Són dos partits que no es poden comprarar. No hi ha semblances. En aquella ocasió s'acabava el campionat i ara encara queden molts punts en joc."

L'Atlètic, després del Barça, encara s'haurà d'enfrontar amb la Reial Societat, l'Osasuna i el Reial Valladolid.

 

 

 

Anar al contingut