Simeone a la roda de premsa
Primera Divisió

Simeone sobre el clàssic: "El veurem perquè és un partit mundial"

Diego Simeone ha parlat abans del partit d'aquest diumenge amb el Betis al Benito Villamarín. Preguntat pel clàssic d'aquesta nit, el tècnic argentí ha reconegut que mirarà el partit, però ha evitat fer referència al resultat que més li convindria per als seus interessos

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El clàssic centrarà tota l'atenció, incloent-hi la del líder de la Lliga, l'Atlètic de Madrid, que jugarà aquest diumenge a Sevilla amb el Betis, sabent el resultat del Madrid-Barça d'aquest nit:

"Esclar que veurem el clàssic. És un partit mundial amb dos equips molt forts, tot i començar la temporada malament. El Barça a la Copa i a la Lliga; el Madrid a la Champions i a la Lliga. Evidentment, el mirarem i nosaltres pensarem després del que succeeixi, que no ens canviarà gaire el resultat que hi hagi perquè nosaltres tenim el nostre objectiu que és intentar buscar el partit per on creem que li podem fer mal".

Simeone, que no podrà comptar amb l'exblaugrana Suárez ni amb Llorente, ha parlat de la falta d'efectivitat de l'equip especialment en les últimes jornades. Per al tècnic, l'absència de Suárez, autor de 19 gols, "l'haurà de suplir altres futbolistes com Ángel, Joao... o bé Lemar, Saúl, amb el joc aeri...".

L'equip va fer aquest dijous un dinar de conjura per estar units davant d'un partit tan important per mantenir el liderat com el d'aquest diumenge. Simeone s'ha referit al rival, el Betis, com "un equip que juga molt bé, molt associatius i que fan molt de mal desdoblant per la banda amb els seus laterals i extrems. Hem de ser un bloc com fa deu anys per seguir competint".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut