EFE/Chema Moya
Lliga de Campions

Simeone no descarta Luis Suárez contra el Bayern de Munic

El davanter uruguaià està pendent d'un resultat negatiu de la Covid-19 per tornar a competir. L'última prova se li farà poques hores abans de l'enfrontament

Diego Pablo Simeone, entrenador de l'Atlètic de Madrid, no ha descartat per al partit contra el Bayern de Munic de la Lliga de Campions el davanter Luis Suárez. L'uruguaià està pendent d'un resultat negatiu de la Covid-19 per tornar a competir. L'última prova se li farà poques hores abans de l'enfrontament.

Simeone, en la roda de premsa prèvia al partit de Champions, ha destacat que "aquest virus és estrany. Demà possiblement podria donar negatiu i llavors pugui estar en condicions. Ell s'està entrenant i òbviament està volent participar. Caldrà esperar a veure què passa i ja els informarem, com sempre".

Luis Suárez, encara positiu per coronavirus, segueix aïllat. "Diumenge vaig parlar amb ell, se sentia bé, amb ganes d'estar amb l'equip, i el més important és que estigui bé i que torni a la normalitat donant negatiu. Si no jugués contra el Bayern, participarà el dissabte sense cap problema", ha manifestat Simeone.

Hansi Flick, entrenador del Bayern, ja classificat com a primer de grup A de la Lliga de Campions, donarà descans, entre altres, a Manuel Neuer i Robert Lewandowski en la convocatòria contra l'Atlètic de Madrid. Simeone ha tret importància als canvis i ha destacat que "nosaltres juguem contra el Bayern de Munic, res més. Ells sabran per què fan canvis tàctics. Caldria preguntar-ho al seu entrenador".

Anar al contingut