Diego Pablo Simeone, en defensa de Messi (EFE)
Futbol internacional

Simeone: "Messi és extraordinari. Les crítiques cap a ell són injustes"

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid ha defensat el futbolista del Barça de les crítiques que rep a l'Argentina en una entrevista a Goal.com

Actualitzat

L'entrenador argentí de l'Atlètic de Madrid Diego Pablo Simeone ha definit el seu compatriota Leo Messi com un futbolista "extraordinari" i l'ha defensat de les crítiques que rep a l'Argentina.

"Ho respecto tot. Tothom opina. Messi va estar a prop de guanyar el Mundial. No el va guanyar, desgraciadament. Alguns el critiquen de manera constant, però Messi és extraordinari. Quantes Pilotes d'Or ha guanyat? Quants gols ha fet? Quantes vegades ha aconseguit donar-li al Barcelona una manera determinada de jugar? Sense ell no seria el mateix", exposa Simeone en una entrevista a Goal.com.

El tècnic "colchonero" comenta que "Messi té al Barcelona la possibilitat de superar-se dia a dia, però a l'Argentina no. Per què a Barcelona sí i a l'Argentina no? És fàcil: a Barcelona hi ha uns jugadors i un equip que el sostenen i a l'Argentina no existeixen aquests jugadors. Com li passa a Cristiano Ronaldo a Portugal, perquè Portugal no és la Juventus o el Reial Madrid. Els equips enforteixen el gran jugador, és fàcil", assegura el Cholo.

Anar al contingut