Futbol

Simeone: "És molt difícil que el Barça perdi"

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid ha dit en roda de premsa que els blaugrana són, avui, els millors

Actualitzat

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid Diego Simeone utilitza de forma habitual el recurs d'assenyalar altres equips com favorits per descarregar de pressió els seus jugadors. En aquesta ocasió, a la roda de premsa prèvia al partit de dimarts contra la Reial Societat, ha afirmat que "el Barcelona és molt difícil que perdi, perquè és clar que avui, en el futbol, són els millors". Aquesta vegada els números li donen la raó. Els matalassers són segons a la Lliga, a 8 punts dels blaugrana que han encadenat 34 partits seguits sense perdre.

Simeone ha reconegut que va seguir el partit del Barça contra el Sevilla, "i que més enllà del resultat, no canvia la meva forma de pensar ni de treballar. Nosaltres tenim un objectiu clar, que és superar-nos a nosaltres mateixos. Un sempre vol millorar". Preguntat per la dependència del seu equip respecte als gols de Griezmann, ha respost que "és la mateixa que té el FC Barcelona amb Messi, Neymar i Suárez, la mateixa del Reial Madrid amb Ronaldo, del Athletic amb Aduriz o del Sevilla amb Gameiro".

L'Atlètic de Madrid és el primer equip de la Lliga que guanya tres vegades seguides en el Santiago Bernabéu, "una situació que s'ha generat amb treball, esforç, estabilitat, perquè gairebé tots els partits que s'han guanyat han estat amb un gran esforç d'equip. Són circumstàncies que serveixen per tenir números en la història del joc, però ens ho prenem amb naturalitat, com si haguéssim guanyat a qualsevol altre camp".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut