Futbol

Simeone, encantat amb Luis Suárez: "Amb la seva jerarquia i història, ha vingut a l'Atlètic amb una humilitat absoluta"

El davanter uruguaià, després del seu doblet en l'estrena al Wanda, podria ser titular en la visita a l'Osca. Fins i tot, el "Cholo" es planteja alinear-lo al costat de Diego Costa. "Poden jugar junts", ha afirmat l'entrenador "colchonero"

Redacció Esport3Actualitzat

Difícilment podria haver estat millor l'estrena de Luis Suárez amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid. En va tenir prou amb 20 minuts sobre la gespa per anotar dos gols i repartir una assistència. Diego Simeone està encantat amb Suárez i no descarta premiar-lo amb la titularitat en el partit que jugaran demà al camp de l'Osca, fins i tot al costat de Diego Costa.

"Poden jugar junts. L'important és que els dos ens donin tot el foc que porten dins."

El "Cholo" Simeone, qüestionat sobre l'aportació de Luis Suárez en el seus primers dies com a "colchonero", s'ha mostrat encantat amb la bona predisposició de l'ex del Barça.

"Amb la seva jerarquia i la seva història, Luis Suárez ha vingut a l'Atlètic amb una humilitat absoluta. I amb ganes de demostrar com d'important pot ser per al grup. Al vestidor de l'Atlètic hi ha gent molt noble que necessita que tothom vingui a ajudar i a formar grup."

 

Malgrat la golejada contra el Granada (6-1) en el primer partit de Lliga, Simeone s'ha aferrat al discurs habitual del "partit a partit" i ha mirat de rebaixar l'eufòria. "La competència ens ensenya, dia a dia, que el campionat espanyol és molt difícil", ha recordat el tècnic argentí hores abans del duel, al Acoraz, contra l'Osca.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut