Simeone a la roda de premsa
Futbol

Simeone: "El futbol és més just amb el VAR, encara que de vegades et toqui en contra"

El tècnic argentí de l'Atlètic de Madrid es desmarca de les crítiques al videoarbitratge i denuncia que els entrenadors haurien d'abstenir-se d'entrar en el debat

Redacció Esport3Actualitzat

Ho ha fet sense alçar la veu, però la crítica de Simeone a Zidane ha estat molt sonora. L'entrenador del Reial Madrid va esclatar, després de l'empat de diumenge contra el Sevilla, i va criticar l'arbitratge de Martínez Munuera. Les mans de Militao poden haver canviat una Lliga, però formen part d'una jugada que el reglament estableix com a penal. El tècnic de l'Atlètic, gran beneficiat per l'empat al Di Stéfano, s'ha erigit, aquest dimarts, en el gran defensor del videoarbitratge:

"El futbol és més just amb el VAR, encara que algunes vegades et toqui a favor i d'altres, en contra."

L'argentí ha anat una mica més enllà i ha demanat als seus col·legues que es dediquin a entrenar i respectin l'actuació dels àrbitres.

"Estem desviant l'atenció del que ens ocupa als entrenadors, que és fer jugar bé els nostres equips. Al futbol sempre hi ha polèmica. Nosaltres, els tècnics, ens hem de preocupar que els nostres equips juguin millor. Quan un equip guanya no es parla dels àrbitres. Som part de la situació, no podem influir-hi. Hem de respectar-ho."

Els "colchoneros" sumen dos punts més que el Madrid i el Barça i tenen la Lliga al seu abast. Aquest dimecres rebran la Reial Societat per intentar anar-li posant el llacet.

"Necessitem mantenir el desafiament del partit a partit. Tinc confiança en els meus jugadors. Ja els ho vaig dir abans del partit contra el Barcelona."

La plantilla blanc-i-vermella arriba a la recta final de la temporada gairebé sense baixes. Únicament el francès Lemar, que es va lesionar al Camp Nou, no està a disposició del seu entrenador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut