Futbol

Simeone: "Creiem que Griezmann seguirà, no tinc cap por que marxi"

"Jo el veig molt bé, content amb els seus companys, és el nostre capità i li donem contínuament tot l'afecte que podem i tota la importància que es mereix", ha explicat el tècnic "cochonero"

Actualitzat

Diego Simeone, l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, ha insistit aquest dissabte en la creença que Antoine Griezmann "seguirà" el pròxim curs, i ha afirmat que no té "cap temor" en aquest sentit. També ha apuntat que tant el cos tècnic com el club volien que Diego Godín es quedés.

"Des que va aparèixer el tema de Griezmann, sempre vaig comentar el mateix: jo el veig molt bé, content amb els seus companys, és el nostre capità i li donem contínuament tot l'afecte que podem i tota la importància que es mereix"

Sobre la seva continuïtat a l'Atlètic:

"Nosaltres creiem que seguirà amb nosaltres. No tenim cap por de perdre'l. És el nostre capità i el que succeeixi posteriorment ja no depèn de nosaltres"

Més enllà del futur del davanter, que l'estiu passat va rebutjar una proposta del FC Barcelona -suposadament interessat de nou ara en ell i que va renovar el contracte amb l'Atlètic fins al 2023, l'equip ja divisa el Sevilla, el seu rival aquest diumenge al Wanda Metropolitano, en el comiat de Diego Godín de l'afició després de 387 partits.

"El club i nosaltres volíem que Godín es quedés. Diego, a conseqüència de les seves necessitats personals, va prendre la seva decisió"

A més de Godín, l'equip blanc-i-vermell també ha perdut Lucas Hernández, fitxat pel Bayern Munic. Són dos dels quatre centrals de la plantilla, al costat de José María Giménez i Stefan Savic. Les seves sortides obligaran a una reinvenció en aquesta demarcació.

Anar al contingut