Lliga de Campions

Simeone arriba al partit 500 a la banqueta de l'Atlètic contra el Chelsea

El tècnic argentí continua amb el mateix guió en el retorn a la Lliga de Campions contra el Chelsea. Ni els mals resultats aconseguits contra el Llevant la darrera setmana fan canviar de discurs al tècnic argentí: "No variarem els nostres pensaments, ja fa molts anys que treballem amb aquest club"

Josep CochActualitzat

Partit atípic el que jugarà l'Atlètic de Madrid en el seu retorn a la Lliga de Campions. La pandèmia obliga els "colchoneros" a jugar com a locals a l'estadi nacional de Bucarest, ja que els vols procedents del Regne Unit no poden aterrar a Espanya. D'aquesta manera, l'argentí dirigirà el seu partit 500 a la banqueta de l'Atlètic com a local, però a Romania. Quan li han preguntat per com s'ha d'aixecar l'equip després dels resultats negatius, el tècnic ho ha tingut clar.

"Són opinions respectables. Però buscarem superar un rival important en una eliminatòria entre dos molt bons equips i amb una eliminatòria que està al 50%. No variarem el nostre pensament, ja fa molts anys que treballem en aquest club."

De la desfeta a la darrera jornada ha dit que l'equip "va fer una mala primera part, però la segona va jugar molt bé. Però, al final, no va acompanyar el resultat. Em quedo amb això del cap de setmana". Del fet d'haver de jugar com a local a l'estadi nacional de Bucarest, Simeone s'ha mostrat contundent.

"No hi podem fer res. Però hi ha molts sectors que passen per moltes dificultats. Nosaltres podem jugar a futbol, que és el que més ens agrada. Intentarem fer-ho el millor possible i estar el màxim de concentrats".

Del seu rival, el tècnic de l'Atlètic també n'ha parlat i ha assegurat que es tracta d'un equip molt poderós i que ha millorat des de l'arribada de Thomas Tuchel a la banqueta.

"El Chelsea, amb l'arribada de Thomas Tuchel, ha millorat els seus números i és un equip diferent. És un equip molt poderós econòmicament, un gran club. Disposa d'una gran plantilla en totes les línies, a més de disposar de nombrosos recanvis. En definitiva, és un equip molt poderós."

Per últim, Simeone també ha dedicat un temps a parlar de Luis Suárez i ha tret importància a la falta de gol del davanter uruguaià en els partits de la Champions que juga fora de casa.

"És un jugador molt important per a nosaltres en totes les competicions. La seva presència genera jerarquia i l'atenció del rival. Això ho valorarem quan juguem el partit de tornada a Londres. Demà ho fem com a locals..."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut