Espanyol

Simao Sabrosa és nou jugador de l'Espanyol per dues temporades

Simao Sabrosa ja és nou jugador de l'Espanyol. El web del club ho ha confirmat i explica que el jugador ha superat la revisió mèdica a la qual s'ha sotmès. l'extrem portuguès 32 anys signarà per dues temporades i serà presentat el proper dilluns dia 20 en un lloc encara per determinar.

Actualitzat
Simao Sabrosa ja és nou jugador de l'Espanyol. El web del club ho ha confirmat al seu web. El jugador ha superat la revisió mèdica a la qual s'ha sotmès a Barcelona.

L'extrem portuguès de 32 anys ha dit que "fa dues setmanes que lluito molt per estar aquí, arribo amb una gran il·lusió. És un projecte ambiciós, amb jugadors joves i de gran qualitat. Tant de bo puguem arribar a Europa però cal anar a poc a poc, sé on vinc i conec la ciutat". L'extrem ha assegurat que ja ha parlat amb Mauricio Pochettino, qui li ha explicat allò que espera d'ell.

El Barça queda molt lluny

Finalment, Simao no creu que l'afició del Barcelona, un dels seus antics equips de la Lliga, li guardi rancor per haver fitxat per un rival esportiu: "Vaig sortir fa molt temps, han passat anys. Sempre tinc molt respecte pels clubs en els quals he estat i seguirà sent així en aquest cas".

Dilluns, presentació oficial

Simao signarà per dues temporades i serà presentat el proper dilluns dia 20 en un lloc encara per determinar. L'últim fitxatge de l'Espanyol arriba lliure després d'haver rescindit el seu contracte amb el Besiktas turc.

Fa uns dies, el Benfica va intentar fitxar-lo però el futbolista, tot i que hi havia estat des del 2001 fins al 2007, va decidir-se per l'opció del club periquito. A més del Benfica i el Besiktas, el portuguès també ha jugat a l'Sporting de Lisboa -on va començar la seva carrera esportiva-, l'Atlètic de Madrid i el Barça. Serà la cinquena incorporació, aquesta temporada, per a un Espanyol que debuta aquest dissabte a la Lliga, al camp del Mallorca, en un partit que es jugarà a les 11 de la nit.

Christian Alfonso tindrà fitxa del primer equip

Christian Alfonso s'ha convertit plenament en jugador de la primera plantilla blanc-i-blava. El migcampista espanyolista, que la campanya passada va jugar a l'Espanyol B i va disputar algun partit amb el primer equip, ha convençut els responsables esportius i competirà aquesta temporada amb fitxa i dorsal del primer equip. Christian Alfonso ha escollit el dorsal número 24 per a aquesta temporada.

Christian Alfonso va fitxar la temporada passada per a l'Espanyol procedent del CE Hospitalet. El jugador va debutar en la màxima categoria en la setena jornada contra el Reial Madrid en un partit que va acabar amb derrota blanc-i-blava. El jugador va disputar cinc partits de Lliga la campanya passada i dos partits de Copa.

Christian Alfonso segueix els passos de Cristian Gómez, que també s'ha incorporat al conjunt de Mauricio Pochettino. Els dos futbolistes tindran contracte, com a jugadors del primer equip amb caràcter general, fins al 30 de juny del 2016.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut