Futbol

El Barça jugarà al camp del Mallorca si el Camp Nou es tanca per la pandèmia

El club blaugrana arriba a un acord amb el Mallorca per utilitzar les seves instal·lacions en el cas que les restriccions sanitàries impedeixin la disputa de partits al Camp Nou

Sebas GuimActualitzat

Va ser una de les poques coses en què es van posar d'acord la Lliga i la Federació Espanyola: el protocol d'actuació davant de la Covid-19. En un dels seus apartats obliga els clubs de Primera i Segona Divisió a indicar un estadi alternatiu per jugar com a local els partits de Lliga que no es puguin disputar en l'estadi habitual, ja sigui per limitacions de mobilitat o perquè el camp sigui clausurat per coronavirus.

Aquestes noves seus han d'estar fora de la comunitat autònoma de cada equip i els clubs han d'anunciar la seva elecció abans d'aquest divendres. Alguns equips ja han començat a comunicar-ho a la Lliga i l'RFEF.

El Barça ha arribat a un acord amb el Mallorca per jugar els seus partits com a local al Visit Mallorca Estadi de Palma en cas que la capital catalana quedi tancada per la pandèmia.

El Reial Madrid ha arribat a un acord amb el Valladolid per utilitzar el Nou Estadi José Zorrilla. Diversos equips han decidit intercanviar els seus estadis (Vila-real i Espanyol, Sevilla i Athletic Club, Llevant i Betis, Osasuna i Alabès, València i Albacete, Celta i Valladolid o Fuenlabrada i Màlaga). El Mallorca jugarà al camp del Leganés, mentre que els "pepineros" han arribat a acords per jugar als camps del Mallorca, el Tenerife i el Granada.

El Girona ha arribat a un acord amb l'Osca per jugar a l'Estadi de l'Alcoraz i el Sabadell amb el Castelló per fer servir Castàlia. Al llarg de la temporada cada equip només tindrà dret a ajornar un partit per la seva culpa. A partir del segon, els tres punts aniran a parar al seu rival, que serà considerat guanyador per 0 a 3. Si cap dels dos equips està en disposició de jugar, per segona vegada, tots dos seran penalitzats amb un partit perdut. 

Anar al contingut