Shay Murphy, en una imatge d'arxiu (FEB)
Bàsquet

Shay Murphy formarà part de la plantilla de l'Uni Girona

La jugadora nord-americana, que s'havia integrat als entrenaments durant la pretemporada, ha acabat guanyant-se un lloc a la plantilla

Redacció Esport3Actualitzat

L'Uni Girona ha anunciat aquest dijous un reforç, i no un qualsevol. La nova jugadora de l'equip és l'alera nord-americana Shay Murphy, amb un full de serveis impressionant als seus 37 anys. Murphy ja es va incorporar a la dinàmica de l'equip gironí la setmana passada, però en principi només havia de participar en els entrenaments. La seva aportació, però, ha acabat convencent. 

 

La directora esportiva de l'equip, Laia Palau, ratifica les bones sensacions que ha ofert Murphy en els entrenaments amb l'equip:

"Estem molt contents d'anunciar que Shay Murphy passa a formar part de la plantilla de l'Spar Girona 22-23. Passats aquests dies de prova hem vist que té un estat de forma magnífic i és una jugadora que per experiència i punteria podrà aportar moltes coses en aquest equip."

Murphy, gairebé de la mateixa generació que Palau, ha jugat amb fins a set equips diferents a l'WNBA, i va guanyar la competició nord-americana l'any 2014 amb el Phoenix Mercury. També va guanyar l'Eurolliga amb el Ros Casares l'any 2012. En la seva extensa carrera, ja va jugar durant una temporada amb l'Uni Girona, en la temporada 2018-19.

La seva reestrena serà a les semifinals de la Lliga Catalana, davant el Barça CBS, aquest divendres. El partit es podrà seguir en directe per Esport3 apartir de les 20.55. 

 

Anar al contingut