La Copa del Rei ja s'exhibeix a Sevilla
Copa del Rei

Sevilla es prepara per rebre més de 20.000 aficionats del Barça

Els d'Ernesto Valverde no han variat la rutina abans de la final i marxaran dissabte mateix cap a la capital andalusa, on tindran el suport de més de 20.000 seguidors

Actualitzat

Quan falta un dia per a la final de la Copa del Rei entre el Barça i el València, Sevilla es prepara per rebre els més de 20.000 aficionats blaugranes que acompanyaran l'equip al Benito Villamarín. Els d'Ernesto Valverde no han variat la rutina i marxaran dissabte mateix cap a la capital andalusa.

La final de Copa al Benito Villamarín posa punt final a la temporada del Barça i també posarà punt final a la carrera com a blaugranes d'alguns jugadors de la plantilla. A Jeison Murillo i a Prince Boateng se'ls acaba la cessió i no està previst que el Barça faci cap intent de quedar-se'ls. El de demà també serà més que probablement l'últim partit de Jasper Cillessen. El mateix jugador ja va comunicar al club que, després de tres temporades com a porter suplent, vol canviar d'aires i buscar més protagonisme.

A Sevilla, el porter holandès jugarà amb molta probabilitat els seus últims minuts amb la samarreta blaugrana. Ho farà davant els més de 20.000 culers que acompanyaran l'equip al Benito Villamarín. A Sevilla ja està tot a punt per rebre les dues aficions: la del Barça i la del València.

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
Anar al contingut