Barça

El futur de Koeman continua en suspens

Laporta i Koeman han fet una breu reunió aquesta tarda en què no s'ha pres cap decisió al voltant del futur del tècnic

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimarts era un dia clau per al futur de Ronald Koeman al Barça. A última hora de la tarda Joan Laporta s'ha reunit amb el tècnic, a les oficines del club. La trobada només ha durat mitja hora i no hi ha cap decisió ferma sobre el futur de l'entrenador holandès a la banqueta del Barça. S'han emplaçat per tornar-se a veure.

Al matí, ha passat per les oficines del club l'advocat neerlandès Jan Kabalt, que s'ocupa dels afers del jugador del Liverpool Georginio Wijnaldum que podria arribar al Barça perquè aquest estiu quedarà lliure.

Els jugadors, de vacances

A partir d'ara, comença la feina als despatxos i aquesta setmana ja hi haurà les primeres decisions. Mentrestant, la majoria de jugadors ja han començat les vacances, per alguns seran ben curtes perquè d'aquí dues setmanes comença l'Eurocopa de seleccions.

La plantilla del Barça va acomiadar la temporada amb un esmorzar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb l'staff tècnic i els jugadors.  Koeman es va mostrar agraït per la campanya viscuda amb la consecució de la Copa, per a ell "el primer trofeu d'una nova era", segons va expressar a les xarxes socials.

 

L'altra carpeta, la renovació de Messi

L'altre gran interrogant és si Messi renovarà. L'argentí ja ha fet saber al Barça que vol decidir-ho quan tingui clar el projecte esportiu del club, és a dir, quin entrenador i quins jugadors hi haurà. El Barça és conscient que s'ha d'espavilar per tenir el projecte de la temporada que ve si vol que Messi continuï. En aquest sentit, Pep Guardiola ha revelat que el davanter del Manchester City Agüero deixarà el club britànic després de deu temporades per jugar al Barça al costat de Leo Messi

 

Comença la setmana en què es comunicaran les baixes i s'acabaran d'enllestir fitxatges com el d'Eric Garcia, Memphis Depay i el que segons Guardiola ja estaria confirmat, el "Kun" Agüero. L'argentí es va preparant per acomiadar-se del City després de 10 temporades.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut