Barça

Setmana clau per a l'economia del Barça

L'assemblea de compromissaris ha de decidir si aprova dos acords clau per activar les famoses palanques econòmiques

Redacció Esport3Actualitzat

D'aquí tres dies l'assemblea de compromissaris del Barça decidirà si dona llum verda a la venda del 49% de BLM, el marxandatge, que representaria per al Barça ingressar uns 200 milions. L'assemblea també votarà que la cessió de part dels drets audiovisuals pugui arribar al 25% amb una alternativa a l'acord CVC amb la Lliga, que aporti uns 200 milions més.

"Si a l'assemblea de dijous els socis i sòcies ho aproven, sanejarem l'economia del Barça abans del previst i podrem tenir uns fons propis positius, retornar el deute de forma sostenible i podrem fer les inversions necessàries per potenciar els nostres equips professionals", va indicar Laporta aquest cap de setmana a Astúries.

Laporta ha admès aquest cap de setmana que al club estan preparats per si cal vendre jugadors importants. Un candidat és Frenkie de Jong, que si fa 10 dies afirmava que vol seguir al Barça, ara ja no és tan contundent. Un periodista d'ESPN li va preguntar si canviava les platges de Barcelona pel fred de Manchester i la resposta de De Jong va ser molt enigmàtica.

Tot i això, després de trobar-se amb les respectives seleccions amb Lewandowski, el neerlandès assegura que li agradaria tenir-lo a l'equip:

"És un jugador increïble, un dels millors del món"

 

L'altra mesura per sanejar l'economia passa per una rebaixa salarial que es començarà a parlar en els pròxims dies. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut