Futbol

Setién treu ferro a la derrota: "Aquest partit no és decisiu; queden molts punts per jugar"

RedaccióActualitzat

Quique Setién ha tret ferro a la derrota d'aquest diumenge al clàssic al Bernabéu. El tècnic blaugrana no creu que el partit hagi decidit res a la Lliga:

"Ja ho vam dir tant Zidane com jo. Queden molts punts per jugar i molt de campionat. És cert que és una derrota dura però tenim capacitat de sobres per sobreposar-nos. Hi ha moltes coses positives per rescatar. Analitzarem el que no està bé però la dinàmica de l'equip continua sent bona. Hem tingut diverses ocasions i no és normal que les fallem."

Tot i així, Setién s'ha mostrat decebut pel partit:

"El més trist és tenir ocasions i no marcar-les. A la primera part hem fet moltes coses bé, hem superat la pressió, hem generat oportunitats d'avançar i trobar espais i hi hem arribat, però no l'hem encertat. A la segona part hem començat bé, però hem comès imprecisions, no hem superat la pressió intensa que no ens ha permès d'avançar, ens ha generat desconfiança i hem patit bastant. Després sí que hem tingut diverses ocasions en què els podríem haver complicat les coses al Madrid, però no ha pogut ser."

 

Pel tècnic, la clau ha estat la segona part del matx:

"En la segona part hem perdut molta confiança amb la pilota, hem passat una fase de nervis i això ha donat molta vida al rival. Hi ha hagut una estona en què hem patit i ha arribat el gol. També hem tingut oportunitats, però ells s'han enfortit anímicament i no hem pogut superar-los.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Quique SetiénEl Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut