Barça

Setién, satisfet amb el Barça malgrat l'eliminació de Copa a San Mamés: "Tot ha anat bé menys el resultat"

Actualitzat

Quique Setién ha comparegut en roda de premsa després de l'eliminació del Barça de la Copa a San Mamés amb sensacions agredolces i és que no ha pogut amagar que està dolgut per la derrota, però, al mateix temps, el tècnic càntabre ha destacat que ha començat a veure millores i a detectar que els seus jugadors comencen a agafar l'estil que ell vol imprimir en l'equip:

"L'equip ha tingut un nivell molt bo, hem estat molt bé. A la segona part hem tingut el partit controlat però tristament ens ha arribat el gol quan ja no teníem marge per a la reacció. S'ha de felicitar el rival perquè l'ha sabut ficar."

 

Falta d'encert

"Hi ha dies que marques i dies que no. No he sabut mai per què passa. Aquesta és una de les coses que ni entrenadors ni jugadors podem controlar. El nostre porter gairebé no ha hagut de fer cap aturada pràcticament. Tristament marxem de la competició, és dolorós, però la imatge de l'equip trobo que és bona."

 

Bones sensacions malgrat el resultat

"Tot ha anat bé menys el resultat. Estic força satisfet. Hem fet un pas endavant en moltes de les coses que hem de millorar. Em quedo amb molt més que el resultat. A la segona part, el partit estava tremendament còmode, hem fet moltes coses bé."

 

Possible penal a De Jong

"No he pogut veure la jugada de De Jong. M'han dit que era un penal clar. No parlaré de l'àrbitre."

 

L'estat de Gerard Piqué

"Havia passat un procés febril. Estava una mica més dèbil. Està bé. Crec que és una sobrecàrrega. Crec que no serà res important."

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut