BARÇA

Setién: "Piqué és una persona molt intel·ligent"

L'entrenador blaugrana no ha volgut entrar en la polèmica del VAR i els arbitratges del Madrid, però sí que ha dit que té la sensació que a vegades no s'utilitza del tot bé

Francesc LatorreActualitzat

L'entrenador del Futbol Club Barcelona, Quique Setién, no ha volgut entrar en la polèmica que envolta els darrers arbitratges en el partits del Reial Madrid, però sí que ha assegurat que a vegades és comprensible que la gent tingui dubtes al voltant de l'ús del videoarbitratge.

No vull entrar a valorar aspectes que nosaltres no podem controlar. Però tothom ha vist el que va passar ahir i tothom en pot treure les seves conclusions. Sobre el VAR, és veritat que a vegades hi ha partits en què una jugada es revisa i altres en què la mateixa acció queda sense revisar. En aquest sentit és normal pensar que és una eina que no s'acaba d'utilitzar del tot bé.

Setién ha dit que confia que tot l'enrenou al volant dels arbitratges no afectarà el rendiment del seu equip. En relació amb les paraules de Gerard Piqué en acabar el partit de Sevilla, l'entrenador blaugrana s'ha limitat a dir que "Piqué és una persona molt intel·ligent".

Sobre les opcions de guanyar el títol de Lliga, Setién ha dit que la situació no canvia gaire després de la darrera jornada.

És veritat que el goal-average ens situa per sota del Madrid, però la situació continua sent molt semblant. Nosaltres no ens podem permetre cap errada, però ells tampoc. Abans de la represa ja pensava que hauríem de guanyar tots els partits o gairebé tots, i ho continuo pensant. Però és el mateix per als dos equips.

Setién ha dit que no creu que el seu equip tingui problemes futbolístics greus i, en canvi, destaca que està millorant en molts aspectes.

La nostra capacitat de recuperar la pilota en terreny contrari és més gran, també tenim més possessió i tenim més arribades que abans. Però ens falta millorar l'efectivitat. Crec que estem aconseguint moltes de les coses que ens vam proposar, però és cert que encara no en tenim prou per arrasar els rivals.

L'entrenador del Barça ha insistit un cop més que donarà més protagonisme al planter quan cregui que els joves poden augmentar el nivell i el rendiment dels jugadors del primer equip. Pel que fa a la llista de convocats, Setién recupera Umtiti, mentre que en cauen Saverio i Chumi. També són novetat el lateral Dani Morer i el central Jorge Cuenca. Un dels dos, ha dit Setién, serà el descartat abans del partit contra l'Athletic Club.

ARXIVAT A:
Quique SetiénGerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut