Barça

Setién no es refia del Leganés però admet que "jugar a casa és favorable"

El tècnic blaugrana confia que jugar al Camp Nou els vuitens de final de la Copa sigui un factor que ajudi el Barça a passar l'eliminatòria

Actualitzat

Poques hores abans de viatjar cap a València, Quique Setén ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del partit de Lliga que es juga dissabte a les quatre de la tarda. L'entrenador del Barça també ha valorat molt positivament el sorteig de Copa dels vuitens de final, en què els blaugranes s'enfrontaran al Leganés a partit únic al Camp Nou.

"Ja hem vist les conseqüències per a molts equips de Primera d'haver jugat contra rivals que en teoria semblen més petits, però després les coses es compliquen. Sens dubte, jugar a casa i no haver de viatjar ens és favorable."

 

Molta feina a fer i marge per a la millora

"El meu primer gran examen ja va ser el dia del Granada, el segon grandíssim examen va ser el de l'Eivissa. No n'espero menys d'aquest partit i de la resta de partits. Hi ha alguns detalls de l'altre dia que ens hem adonat que no vam explicar bé i això també ens ha de servir per millorar."

 

Guanyar amb l'estil Barça

"Hi haurà partits que no podrem guanyar ni al minut 10 ni al 20, però sí que els guanyarem al 80 perquè el que fem suposa un desgast enorme per al rival."

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut