Lliga de Campions

Setién: "Necessitem més claredat en atac contra equips que es tanquen"

L'entrenador del Barça ha donat per bo l'empat a un contra el Nàpols en l'anada dels vuitens de final de la Champions a San Paolo i ha admès que al seu equip li ha faltat claredat en atac contra un rival que s'ha tancat molt

Actualitzat

L'entrenador del Barça, Quique Setién, ha donat per bo l'empat a un contra el Nàpols en l'anada dels vuitens de final de la Champions a San Paolo i ha admès que al seu equip li ha faltat claredat en atac contra un rival que s'ha tancat molt.

"Dono el resultat per bo. Ens ha costat generar ocasions, tot i tenir el control. Ens han defensat molt bé a la primera part i hem controlat bé les seves contres. Ens ha faltat un punt de claredat en atac per poder travessar la defensa que ha organitzat el Nàpols. A la segona part, hi ha hagut més espais i ha arribat l'empat."

Setién no s'ha volgut lamentar pels pocs efectius que tindrà disponibles per les sancions de Busquets i Arturo Vidal per a la tornada al Camp Nou tot i que espera poder comptar amb Jordi Alba i Sergi Roberto.

"La planificació de la plantilla? En som conscients. Ja sabem el que tenim i no podem fer res per canviar-ho. Ara hem de tirar amb els que som. Piqué? Hem d'esperar per saber què té. Per la tornada crec que recuperarem Jordi Alba i Sergi Roberto."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut