Quique Setién, buscant solucions des de la banqueta del Pizjuán (José Manuel Vidal / EFE)
Barça

Setién: "Jo sempre sóc optimista, no és una situació per dramatitzar"

El tècnic blaugrana considera que hi ha "molta igualtat" a la Lliga i, contràriament a Piqué, creu que el Madrid es pot deixar punts. El cantàbric ha destacat la primera mitja hora del seu equip però afirma que després l'equip "s'ha descoordinat"

Jordi SunyerActualitzat

El tècnic del Barça, Quique Setién, s'ha mostrat menys pessimista que Gerard Piqué i ha parlat d'"escenari previst" després de l'empat del seu equip al Pizjuán, que fa que no depengui de sí mateix per ser campió. Setién ha recordat que "havia advertit que és molt difícil que tots els equips guanyin tots els punts, i més amb enfrontaments tan igualats com el d'avui", i creu que el Madrid també es pot deixar punts.

"No sé qui pot pensar que aquesta és una situació per dramatitzar. Jo penso que no, perquè queden molts partits. Vaig veure com el València va generar molts problemes al Madrid. Hi ha molta igualtat, el Madrid ha d'anar a jugar i a guanyar a Sant Sebastià i no ho té fàcil. Potser la frustració ha fet dir a Piqué el que ha dit, però demà ho veurem d'una altra manera."

Setién ha reconegut que el seu equip ha començat molt bé el partit però que després s'ha "desorganitzat", i ha tornat a admetre la dificultat que té el seu equip quan es troba un equip defensivament compacte com el Sevilla.

"Potser hauríem d'haver trobat més solucions, perquè hem aconseguit dur el rival prop de la seva àrea. No és fàcil trobar espais en equips tan forts físicament, però ens costa. Utilitzar Ansu Fati? Ells sortien molt bé a la contra amb Reguilón i havíem de controlar això. A vegades, acumular molts jugadors ofensius pot generar més problemes que solucions. Necessitàvem ser forts al mig del camp."

Setién ha justificat la tria de Braithwaite a l'onze inicial, en el lloc de Griezmann, perquè "amb la seva velocitat ens podia aportar opcions a l'esquena de Jesús Navas i, a més, té capacitat per ajudar-nos al darrere".

Mentrestant, el tècnic del Sevilla, Julen Lopetegui, ha assegurat que el seu equip ha merescut la victòria perquè "ha creat més ocasions que el Barça, del qual només recordo una falta de Messi que ha tret Koundé". Lopetegui ha elogiat els seus futbolistes tot i que "a la primera part han tingut el control ells, i nosaltres estàvem molt precipitats amb la pilota", i ha situat la pausa d'hidratació de la primera meitat com el punt d'inflexió del joc del seu equip, que ha anat "de menys a més".

Anar al contingut