Futbol

Setién: "Hem perdut massa la pilota"

L'entrenador ha volgut destacar l'actuació del golejador avui Ansu Fati i del porter Ter Stegen

RedaccióActualitzat

Quique Setién s'ha mostrat moderadament satisfet per la victòria del Barça davant el Llevant per 2-1. Tot i fer una gran primera part, Setién ha admès que en el segon temps s'ha patit una mica més i que cal continuar treballant.

"De vegades el fet que et facilitin arribar a l'àrea contrària, si no acabes aquestes jugades, perds la pilota i queden molts espais per al rival... i ens ha costat controlar la pilota en algun moment, ja ens ha passat en algun altre partit. Necessitem controlar una mica més aquestes transicions. Hem perdut massa la pilota i no ens hauria de passar, perquè evidentment no és bo."

El protagonista del partit ha estat, sens dubte, Ansu Fati, que ha fet història amb els dos gols que ha marcat avui al Camp Nou. L'entrenador també ha volgut referir-se en positiu al jove golejador.

"Ansu Fati és un noi que està emergint, sabem que té un grandíssim potencial i hem d'entendre que és molt jove i se li ha de donar tranquil·litat i confiança perquè exploti tot el que porta a dintre. Al marge dels dos gols, el mèrit que té és el treball que ha fet ajudant l'equip en defensa. Ens ha donat dos gols i moltes solucions."

Ansu Fati no ha estat l'únic que ha merescut els elogis de Quique Setién. El tècnic també ha parlat de Ter Stegen.

"En la primera part hem tingut molta més continuïtat que en altres partits i hem vist moltes coses. Sí que estic força content amb el que hem fet. Aquesta setmana hem treballat molt la sortida de la pilota, ho han fet gairebé perfecte. Tenim el millor porter del món, no té sang, la tranquil·litat que transmet... aquests futbolistes per poc que els expliquis quatre coses... ho posen en pràctica."

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut