Lliga de Campions

Setién: "És el meu primer partit a la Champions i té una motivació especial"

El tècnic del Barça ha admès en la roda de premsa prèvia al partit contra el Nàpols a San Paolo que afronta el seu debut europeu amb una motivació especial

Actualitzat

El Barça tornarà aquest dimarts a la Champions, i a Nàpols, una ciutat que, tot i el pas dels anys, continua enamorada de Diego Armando Maradona. Serà la primera vegada que Leo Messi jugui a l'estadi de San Paolo i serà el debut europeu de Quique Setién a la banqueta del Barça. El tècnic blaugrana ha admès en la roda de premsa prèvia que afronta el partit amb una motivació especial.

"És el meu primer partit de Champions, té una motivació especial. Més fer-ho en un estadi com aquest, ple d'història i passió. Crec que el partit serà apassionant i espero que quedi en el record perquè hem jugat bé i amb personalitat."

Setién ha assegurat que el seu equip arriba a aquest partit en un bon moment de forma i ha deixat clar que sortiran a buscar la porteria rival des del primer minut.

"S'ha parlat molt poc del que ha passat els anys anteriors. Segurament tots ho tenen en ment, però crec que portem una dinàmica molt bona i molt positiva. Hem tingut partits molt durs les últimes setmanes i els hem superat molt bé. Crec que estem en un bon moment. Sigui quin sigui el dibuix, sempre serà amb intenció de buscar la porteria rival. La nostra intenció és ser valents i anar a buscar tots els partits. El Barça té equip i entitat per anar a buscar tots els rivals i mirar de fer mal a la porteria rival."

Per últim, l'entrenador del Barça també ha hagut de respondre a la pregunta de qui creu que és el millor futbolista de la història: Messi o Maradona?

"Messi és un grandíssim futbolista que porta 14-15 anys amb continuïtat, aquesta és la diferència amb la resta. També vaig gaudir amb Maradona, Cruyff i jugadors com ells, jugadors que ens han fet estimar aquest esport."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut