Futbol

Setién es disculpa per les crítiques del seu ajudant, Eder Sarabia, als jugadors

Sarabia, amb un caràcter explosiu, ha estat expulsat sis vegades com a ajudant de Setién al Betis i a Las Palmas

Laura BruguésActualitzat

Després del clàssic, es van difondre unes imatges de l'ajudant de Quique Setién, Eder Sarabia, a la banqueta del Bernabéu durant el partit amb una actitud explosiva i molt crítica amb els jugadors blaugranes, que -recordem-ho- van acabar perdent contra el Madrid. Doncs bé, aquestes imatges han generat tal malestar al club i al vestidor que Setién i el seu cos tècnic han hagut de demanar disculpes. El mateix tècnic del Barça ho ha reconegut aquesta tarda en una entrevista a El Periódico.

A les imatges amb què les càmeres de Movistar+ van captar les reaccions d'Eder Sarabia, l'ajudant de Quique Setién, durant el clàssic disputat diumenge al Bernabéu. També li van llegir els llavis, i s'hi pot veure un Eder Sarabia visiblement enfadat i crític amb diverses accions dels jugadors del Barça, en què considerava que no feien el que els tocava. El comportament d'Eder Sarabia ha tingut molta repercussió i Quique Setién ha admès que ja han demanat disculpes.

"Això hem de mirar de controlar-ho. Ja hem demanat les disculpes que havíem de demanar i sobretot jo, que al final és culpa meva. Jo he de controlar aquestes coses. La imatge del club ha de ser impol·luta, se n'ha de tenir cura. Aquest és un tema que ell està mirant de solucionar; és un noi jove, impulsiu, amb molta energia".

Setién, però, s'ha mostrat indignat alhora pel fet que Movistar+ gravés aquestes imatges.

"És vergonyós que hi hagi una càmera que t'està seguint permanentment; s'hauria d'erradicar; no pots estar tot el dia amb la mà a la boca."

Eder Sarabia sempre s'ha caracteritzat per tenir un caràcter explosiu, que li ha costat sis expulsions fent d'ajudant de Setién, entre l'etapa al Betis i al Las Palmas.

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut