Barça

Quique Setién: "Ens ha faltat capacitat per gestionar millor la pilota"

El tècnic del FC Barcelona ha assumit que el Barça no ha sabut conservar l'avantatge en el marcador però confia en la capacitat dels seus jugadors per capgirar la situació

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'ha complicat la Lliga a Balaídos. Quan semblava que el partit era per als blaugranes, Iago Aspas ha donat la sorpresa amb un gol de falta que ha suposat l'empat a 2. El tècnic del FC Barcelona, Quique Setién, ha assumit que els "ha faltat capacitat per gestionar millor la pilota" però es nega a donar la Lliga per perduda. Setién ha lloat la qualitat ofensiva del Celta:

"Al final, quan nosaltres estàvem ja en una tendència de conservar l'avantatge al marcador, ells s'han tirat endavant, han pres riscos, i a nosaltres ens ha faltat capacitat per gestionar millor la pilota"

Què li passa al Barça?

"Ens falta que el nostre joc es demostri amb més gols. La nostra superioritat a la primera part hauria d'haver estat suficient per acabar el primer temps amb més gols, però el futbol va a ratxes. Ens està costant fer gols i això ens fa estar minant la confiança i fa que es generin una mica més de nervis. Ara mateix no tenim el punt de lucidesa que necessitem"

Al Barça li està costant puntuar fora de casa (han sumat 46 punts a casa i només la meitat a fora, 23). Per què?

"Hi ha diversos factors que poden explicar que ens costi més puntuar fora de casa. És cert que ens agradaria ser més sòlids en molts aspectes, però som un equip ofensiu, que passa molta estona al camp rival i un petit desajust el podem pagar molt car"

L'onze inicial era el correcte?

"No em miro el preu dels jugadors. Contra l'Athletic vaig apostar per uns jugadors i avui per uns altres"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut