Quique Setién, al costat de Messi durant l'entrenament d'aquest dimarts a la Ciutat Esportiva
Futbol Copa del Rei

Setién convoca cinc jugadors del filial per al partit contra l'Eivissa

El tècnic del Barça ha donat una llista de 18 convocats amb les baixes de tres titulars indiscutibles com Messi, Sergio Busquets i Gerard Piqué

Actualitzat

Quique Setién està convençut que l'eliminatòria de Copa contra l'Eivissa no serà tan assequible com la gent es pugui pensar pel fet, entre altres coses, de disputar-se sobre gespa artificial. El tècnic blaugrana ha dirigit, sota una pluja molt intensa, l'últim entrenament abans de viatjar a Eivissa. El temporal no ha fet canviar de plans el Barça, que manté la previsió de viatge per a aquest dimecres al matí.

Després de la sessió preparatòria, Setién ha donat una llista de 18 convocats amb les baixes de tres titulars indiscutibles com Messi, Sergio Busquets i Gerard Piqué, i la presència de cinc jugadors del filial: Carles Pérez, Ansu Fati, Riqui Puig, Abel Ruiz i Chumi. L'altra gran novetat de la convocatòria és el retorn de Frenkie de Jong després de complir un partit de sanció a la lliga, mentre que Wagué ha quedat descartat per decisió tècnica juntament amb els lesionats Luis Suárez i Ousmane Dembélé.

Anar al contingut