Barça

Setién, content pel resultat davant el Leganés, però "no satisfet" pels últims 20 minuts

L'entrenador del Barça valora molt positivament la primera mitja hora de joc, però es queixa d'imprecisions i pèrdues a les acaballes del partit

Actualitzat

Quique Setién ha comparegut en roda de premsa després de la contundent victòria del Barça sobre el Leganés (5-0) que porta el conjunt blaugrana als quarts de final de Copa.

"Hem estat precisos els primers 20 minuts, és veritat que en algun moment ens podrien haver fet mal, però jo crec que hem fet moltes coses bé encara que no estic del tot satisfet.

"Hem tingut gols, però hem perdut el control i hem tingut moltes imprecisions quan més tranquil hauria d'estar el partit, els últims 20 minuts ens hem precipitat, hem tingut pèrdues i això vol dir problemes. No em puc deixar portar pel resultat, tornaré a analitzar el partit."

 

Un onze sense reserves

"Hi havia jugadors que podrien haver descansat, però en ser un partit a casa, he optat per jugadors amb més experiència. No he tingut tant de temps per veure els jugadors en diferents posicions, necessito acabar de veure i provar diferents posicions."

 

No hi haurà fitxatges en el mercat d'hivern

"Tranquil ho estaré si no és que hi ha lesions. Estic molt content amb els jugadors que tinc. No ha pogut ser i hem de pensar en el que tenim i en poc temps, a més, recuperarem Dembélé, que ens pot donar moltíssim. Ens demostrarà tot el potencial que té i esperem que el seu rendiment sigui continu."

 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut