Quique Setién assegura que mai s'ha sentit qüestionat com a entrenador del Barça
Barça

Setién assegura que no percep cap problema al vestidor i que la relació amb els jugadors és "bona"

El tècnic del Barça ha tret ferro a la imatge de Balaídos de Messi passant olímpicament de les indicacions de Sarabia durant una pausa d'hidratació

Laura BruguésActualitzat

La roda de premsa prèvia a l'Atlètic de Madrid s'ha centrat, sobretot, en l'estat d'ànim al vestidor del Barça i la relació entre el cos tècnic i els jugadors. El tècnic del Barça, Quique Setién, ha tret ferro a la imatge de Balaídos de Messi passant olímpicament de les indicacions de Sarabia durant una pausa d'hidratació. "És veritat que sempre hi ha controvèrsies, igual que a la vida, diferents maneres de pensar, opinions, és habitual. Jo no era un jugador fàcil. La comunicació és bona, són qüestions puntuals i no hi dono importància", ha explicat l'entrenador blaugrana quan se li ha preguntat sobre aquest episodi Messi-Sarabia.

Setién ha atribuït tots els enrenous al fet que "quan no hi ha victòries, tothom esmola el ganivet. És el circ on ens movem. La relació és bona, són moments puntuals i no percebo cap problema".

Sobre el pes que tenen determinats futbolistes, Setién ha indicat: "Tots hem de cedir una part pel bé de l'equip, no tot el que voldries ho pots portar a terme."

Reunió post-Celta

Setién no ha volgut confirmar que ahir hi hagués hagut una reunió tensa entre jugadors i cos tècnic, en l'entrenament posterior al partit contra el Celta. El tècnic càntabre ha indicat que si arriba una victòria contundent tot canviarà.

ARXIVAT A:
Quique SetiénMessi
Anar al contingut