Barça

Setién, amb tota l'ambició de cara al seu primer Madrid-Barça: "No en tinc prou de guanyar el clàssic"

L'entrenador blaugrana es mostra totalment confiat en els seus homes de cara a la visita de l'estadi del Reial Madrid

Actualitzat

Quique Setién ha comparegut en roda de premsa per explicar les sensacions que té a l'hora d'encarar el seu primer clàssic com a entrenador del Barça:

"Una victòria ens donaria un avantatge, però tampoc em refio de les dinàmiques. Els partits passats s'obliden i només importa el present. La realitat és que és un clàssic, els dos equips s'esforcen al màxim independentment de la situació per la que estigui passant cadascú. El Madrid sempre és perillós. No és un equip contemplatiu. Sabem que ens donaran dificultats des del primer moment.

"Si guanyem, me n'alegraré molt, més per l'afició que per mi mateix. Sé quin és el significat. A banda, ens aproparia molt més a guanyar el campionat."

 

L'estat de Jordi Alba i de Gerard Piqué

"Està bastant bé. Les sensacions són positives. Hem de decidir si sortirà d'inici o no. A veure quines són les sensacions que té. Ell està molt confiat. A part d'Alba, tinc algun dubte més.

"Piqué ha superat pràcticament el problema que ha tingut. Està bé."

 

Possible titularitat de Braithwaite

"Tenim previst un pla, però no puc donar pistes al rival. No renunciarem en cap cas a voler guanyar el partit."

 

Trobada amb Guardiola

"No vaig anar a veure a Guardiola; vaig anar a veure el Madrid. Sí que vam compartir algunes coses, ell em va explicar el seu pla per guanyar el Madrid. Hi ha coses que va fer el City que ens podrien anar bé, però també n'hi ha altres que o bé no podem fer o bé no ens interessen."

 

Plantejament del clàssic 

"Serem un equip atrevit que mirarà de tenir la pilota el màxim de temps possible. Jugarem amb l'estil que jo crec que hem de tenir, com el que vam tenir quan entrenava el Betis o el Las Palmas.

"Per al Madrid segurament aquest partit deu ser més vital, clau, que per a nosaltres. Si guanyem ens posem a cinc punts, però sabem que serà un partit molt igualat, que tothom tindrà ocasions.

"Mai pots anar al Bernabéu tranquil, però em faria moltíssima il·lusió guanyar el meu primer clàssic i continuar la ratxa extraordinària que porta el Club i que porto jo. Fins ara sempre havia vist els clàssics des del sofà."

 

Guanyar jugant bé

"Sempre hi haurà coses per millorar. A mi no em serveix només el resultat. No en tinc prou amb guanyar. Hem de treballar i ajudar els futbolistes a millorar cada dia. De vegades pensem que guanyar rivals sense nom és molt fàcil i això no és així. El nom és important però el partit es guanya al camp."

 

Messi, a punt de jugar el seu 43è clàssic

"Ens encantaria veure Messi jugar 43 clàssics més. És un jugador tremendament important per a nosaltres. Tan de bo que aprofiti per fer un altre gran partit."

ARXIVAT A:
Quique SetiénEl Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut