Barça

Setién: "Alguns jugadors porten molta tralla i ens ha costat defensar-nos"

El tècnic del Barça ha elogiat la primera mitja hora del seu equip i considera que han merescut guanyar més folgadament. Sergio González ha carregat contra Setién: "sempre minimitza els nostres mèrits, ha hagut de fer tots els canvis en clau defensiva"

Jordi SunyerActualitzat

El tècnic del Barça, Quique Setién, ha atribuït al cansament de diversos dels seus futbolistes la mala segona part del seu equip a Valladolid, tot i la victòria final (0-1). El cantàbric ha reconegut que el seu equip ha anat de més a menys.

"Hem volgut jugar amb tres centrals, com ells, per pressionar-los amb els nostres carrilers i per tenir una altra opció de sortida si ens tapaven a Busquets. Ens ha sortit bastant bé, hem fet una primera part molt bona, però després ells han canviat i nosaltres també. Ens ha costat defensar pel cansament, hem volgut enfortir l'àrea fent entrar Araújo, però hi ha jugadors que estaven poc frescos, que podien córrer però no amb el punt d'intensitat necessari. Són molts partits i alguns jugadors porten molta tralla."

Setién considera que el seu equip hauria d'estar en millor posició de la que ocupa per l'escenari que, segons ell, s'ha donat en molts partits amb ell a la banqueta.

"Aquest partit ha estat la repetició de molts altres que hem vist: generem moltes ocasions i no tenim fortuna. Clar que ens preocupa, perquè aquesta sensació de nerviosisme que hem tingut a la fase final ve com a conseqüència de no haver resolt el partit a la primera part. Jo ja sabia que el rival tindria opcions i que tindríem dificultats a nivell de cansament."

Setién ha revelat que Griezmann li ha demanat el canvi "per molèsties" i ha admès que "Messi segurament també hauria de descansar, i de fet li ho he comentat, però el marcador estava molt ajustat. Si haguéssim resolt el partit a la primera part, hauria estat diferent."

Les consideracions de Setién no han agradat el tècnic català del Valladolid, Sergio González. Tot i admetre que el seu equip ha sortit al camp "cohibit, com el que va a un museu a veure les obres d'art, per bé que jo m'he equivocat o en el sistema o en la tria dels juagdors", Sergio ha acusat el seu homòleg de "menystenir-lo":

"Sempre que juga contra nosaltres, Setién ens intenta minimitzar. Ja ho havia fet quan estava al Betis. Al final, ha hagut de posar doble lateral a l'esquerra i ha fet tots els canvis en clau defensiva perquè veia que el seu equip estava patint."

Finalment, l'autor del gol blaugrana, Arturo Vidal, ha apuntat que a l'equip li costa "tornar a trobar el ritme a l'inici del segon temps dels partits, avui feia molta calor, però tenim clar que hem de millorar."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut