Quique Setién, en roda de premsa
Setién admet que l'equip està creixent
Futbol

Setién: "A poc a poc estem creixent"

RedaccióActualitzat

Setién s'ha mostrat satisfet pel partit que ha fet el seu equip i per la victòria. També creu que l'equip està creixent a poc a poc:

"Aquesta victòria és importantíssima perquè ens permet mantenir-nos allà i seguir en els llocs capdavanters i pel que suposa anímicament, perquè moltes de les coses que parlem i comentem fa que anem creixent. L'altre dia ja vam fer un partit molt bo a Bilbao i a poc a poc estem creixent."

Preguntat sobre el joc o el resultat d'avui, el tècnic no ha volgut escollir:

"Em quedo amb moltes més coses. Li hem de donar molt de valor a aquesta victòria perquè l'hem aconseguit després d'un altre partit molt exigent, el de dijous, on no vam superar l'eliminatòria tot i que vam jugar bé. Avui, el Betis ens ha plantejat un altre partit molt exigent, és un equip amb jugadors amb molt de nivell. Hem remuntat dues vegades el resultat en contra i hem tingut la capacitat per mantenir-nos i potser podríem haver fet algun altre gol. Estic content amb el treball i amb l'esforç que han fet , perquè no han abaixat els braços en cap moment fins al final."

Setién ha fet una disposició tàctica en forma de rombe.

"Pensàvem que el plantejament del rival seria diferent, però hem aconseguit pressionar bé. És cert que aquest equip té jugadors molt bons, que surten de la pressió amb certa facilitat... però ho hem fet molt bé perquè hem recuperat moltes pilotes i hem impedit que progressessin."

El tècnic també ha admès que s'havia sentit molt bé tornant al camp del Betis, on va ser-ne l'entrenador.

 

 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut