futbol sala

Setena victòria consecutiva del Barça a Saragossa per situar-se líder en solitari

Adolfo (2), Marcenio, Ferrao i Sergio Lozano firmen els gols del triomf (3-5)

Xavier LorenteActualitzat

Aquest Barça continua passant per la lliga com un huracà. Set victòries consecutives i líder en solitari amb 21 punts. A Saragossa, els de Jesús Velasco tampoc han donat opció al rival. En partit avançat a la novena jornada -per la disputa de la Ronda Elit de la Champions la setmana que ve-, els blaugranes s'han avançat amb l'onzè gol de Ferrao a la competició domèstica (0-1, minut 5). Marcenio ha completat una excel·lent jugada de Matheus per marcar el segon (0-2, minut 10). André Coelho ha estavellat un poderós xut al pal abans del descans.

A la segona part, el Saragossa ha reaccionat i de seguida ha retallat diferències amb gol de Dian Luka (1-2, minut 23) aprofitant una baixada de tensió culer. El Barça s'ha tornat a connectar al matx i al contraatac ha fet molt mal. Marcenio, Ferrao i Adolfo s'han associat en el contraaatac de l'1 a 3 (minut 26), que ha culminat el de Santa Coloma. En una nova contra, Sergio Lozano ha fet un altre dels golassos de la nit (1-4, minut 30). Pocs segons després, Dian Luka ha aprofitat un nou desajust defensiu en un córner per tornar a posar una mica d'emoció (2-4, minut 30). El capità Lozano s'ha tornat a treure una passada fantàstica a l'espai per a Adolfo que ha travessat tota la pista i ha trencat el seu marcador i el porter per anotar el gol més espectacular del triomf (2-5, minut 37). Amb porter jugador del Saragossa ha arribat el definitiu 3 a 5 obra novament de Luka als darrers segons. El hat-trick del brasiler no ha servit de res a un Saragossa que continua en zona de descens després d'un inici de temporada decebedor.

Dissabte, duel de colossos al Palau Blaugrana. El Barça rebrà el Jaén, segon classificat de la lliga, l'únic equip que, de moment, li segueix el ritme guanyador aquesta temporada.