Esports

Set maratons en set continents i només en set dies

Actualitzat

El repte arrenca a la tundra antàrtica i acaba a les platges de Miami. La World Marathon Challenge va començar-se a disputar el 2015 i en aquesta quarta edició hi han participat 52 atletes, 35 homes i 12 dones.

La primera marató es corre sobre la neu de l'Antàrtida i 24 hores després els maratonians ja són a Sud-àfrica per cobrir els 42 quilòmetres i 195 metres a Ciutat del Cap. La recuperació es fa en un luxós avió que transporta els participants en aquest cas a Perth, a Austràlia. Amb els viatges transoceànics i els canvis horaris, una marató es fa de dia i una altra de nit. Quart dia, Dubai, als Emirats Àrabs.

En 7 dies els competidors correran 295 quilòmetres, però amb avió en faran més de 30.000. Queden encara tres maratons més, la primera a Lisboa i d'Europa fins al continent sud-americà, Cartagena de Índias, a Colòmbia. I el punt final és als Estats Units, a Miami. 6 dies, 11 hores i 34 minuts després de la primera sortida. 

Les set maratons les va guanyar l'irlandès Gary Thornton amb una mitjana de 3 hores, 12 minuts i 19 segons. En categoria femenina, la guanyadora va ser la nord-americana Beca Pizzi. I un últim detall, per poder-hi participar cal pagar prèviament una inscripció de 36.000 euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut